Странице

VESTI DANA

среда, 18. фебруар 2009.

Web Fest - Glasanje za najbolje web projekte

Web Fest je prvi regionalni festival sa ciljem promocije upotrebe Interneta kod najšireg kruga ljudi. Sastoji se od takmičarskog dela - glasanja za najbolje regionalne web projekte, kao i od promotivno-edukativnih aktivnosti… Svaki posetilac sajta može predložiti neograničen broj sajtova koji se svojim sadržajem obraćaju regionu (SR, HR, CG, BIH, MK, SLO).

Update: Prijave će trajati do kraja aprila, hvala Vladanu na ispravci.

Sajtovi sa neprimerenim sadržajima biće izuzeti iz konkurencije (pornografija, vređanje drugih, govor mržnje, kockarnice).

Web sajt može predložiti svako, a to podrazumeva da je i vlasnik sajta saglasan sa nominacijom ukoliko ne obavesti organizatora web fest-a da svoj sajt želi da povuče iz konkurencije.

Marketinške agencije, kao i pojedinci, mogu poslati studije slučaja web kampanja za koje smatraju da su uspešne. Uslov za prijavu je da je kampanja izvedena. Parametri za ocenjivanje su kreativnost (ideja, sadržaj, kvalitet izrade, inovacija) kao i učinak kampanje. Sve predloge studija slučaja sa detaljnim opisima i linkovima treba poslati na sledeću e-mail adresu: internetmarketing@wfest.org

Predlozite sajt na: www.wfest.org

Нема коментара:

Google