Странице

VESTI DANA

субота, 26. септембар 2009.

Webit 7. i 8. oktobra


martenitsaOstalo je još oko dve nedelje do Webit konferencije u Sofiji.

Svi koji dođu 7. i 8. oktobra na Webit imaće prilike da se upoznaju sa temama kao što su savremeni marketing i integrisane komunikacije, digitalna sfera društva, mobilni marketing, budućnost online oglašavanja, e-trgovina, kako uspešno prodavati na internetu, istraživanja o navikama potrošača online, marketing kroz društvene mreže i mnogim drugim.

Webit ima dva dela – izložba i konferencija.

Koferencijski deo sastavljen je od 43 diskusiona panela na kojima će prisustvovati predstavnici vodećih kompanija kao što su eBay, PayPal, Guardian, America Online, Bytemobile, Google, Coca Cola, Gemius, IAB Europe, World Marketing Mobile Association.

Registruj se za full pristup panelima i izložbi >

Webit izložba pruža jedinstvenu mogućnost da se prikažu globalni standardi organizacionih modela i šansu da se posetioci na licu mesta susretnu i upoznaju sa uslugama i aktivnostima kompanija iz oblasti digitalnih tehnologija.

Registruj se za posetu izložbi (besplatno) >

U susret pridruživanju Bugarske Evropskoj mreži za interaktivno oglašavanje, na dnevnom redu Webita je tema “IAB Bugarska –izazovi i šanse” .

IAB tj. Interaktivni advertajzing biro (Interactive Advertising Bureau) je esnaf koji zastupa interese evropske digitalne industrije od 1998. godine. Organizaciju čini 5. 500 kompanija iz 23 zemlje Zapadne i Istočne Evrope koje pomažu da se evropska tržišta oglašavanja razvijaju i rastu.

IAB Europe reguliše tržištne funkcije i postavlja standarde i pravila koja su od suštinskog značaja za razvoj digitalne industrije. Pristupanje Bugarske će se dogoditi na Webit –u, na inicijativu Plamena Ruseva, predsednika e-Academy: www.e-acad.eu.

e-Academy je prvi međunarodni obrazovni institut te vrste na Balkanu koji radi na unapređivanju znanja i veština postojećeg kadra u kompanijama, a rezultat treninga u ovoj instituciji je to da digitalna rešenja bivaju veoma uspešna i lako integrisana u poslovni razvoj. e-Academy je partner svim preduzećima u procesu kvalifikacije i unapređenja kadrova.

Нема коментара:

Google