Странице

VESTI DANA

петак, 09. октобар 2009.

Mascus.rs – prva domaća online pijaca

Početkom oktobra, firma BITERRA d.o.o. iz Ajdovščine, Slovenija, uspešno je postavila i objavila srpsku verziju internacionalnog portala, www.mascus.rs

logo  Mascus.rs   prva domaća online pijaca

Mascus.rs je prva javna elektronska pijaca na Internetu koja omogućava profesionalcima kupovinu i prodaju polovnih mašina i opreme iz 6 oblasti: građevinarstvo, poljoprivreda, šumarstvo, industrijske mašine, komunalna tehnika i tehnika.

Mascus pruža mogućnost profesionalcima u Srbiji da lako i brzo učestvuju na tržištu polovnih mašina i opreme, a pored velikog broja polovnih mašina i opreme, na ovom portalu možete naći i niz dodatnih usluga o načinima finansiranja i transporta.

Mascus postoji u 32 zemlje i preveden je na 26 jezika, a od oktobra je partnerima ponudjen još jedan jezik i samim tim i novo tržište – srpsko. Mascus pruža mogućnost profesionalcima u Srbiji da lako i brzo, aktivno učestvuju na tržištu polovnih mašina i opreme u Srbiji, ali i u Evropi. Pored velikog broja polovnih mašina i opreme, naovom portalu možete naći i niz dodatnih usluga o načinima finansiranja i transportnim uslugama u Srbiji.

Нема коментара:

Google