Странице

VESTI DANA

среда, 15. април 2009.

Microsoft vas poziva da testirate srpski Windows 7.

Kancelarija Microsofta u Srbiji poziva sve zainteresovane korisnike da iskoriste jedinstvenu priliku i isprobaju izdanje operativnog sistema Windows 7 na srpskom jeziku. Pored mogućnosti da se i lično uvere u inovacije koje će doneti novi Windows, korisnicima se pruža šansa da prijave eventualne nedoslednosti u radu sistema ili prevodu na srpski jezik i tako lično doprinesu kvalitetu srpske verzije Windowsa 7.

Faza testiranja beta verzije srpskog Windowsa 7 trajaće od marta do juna 2009. godine, a sve što zainteresovani korisnici treba da urade je da posete Web lokaciju www.microsoft.com/sr-latn/rs na kojoj će pronaći kompletno uputstvo za uključivanje u program testiranja beta verzije Windowsa 7 na srpskom jeziku.

Više informacija o Windowsu 7 (na engleskom jeziku) možete pronaći na Web lokaciji www.microsoft.com/windows/windows-7

1 коментар:

Goran је рекао...

Da biste mogli da se prijavite i uključite u testiranje Windows 7 platforme na srpskom jeziku, neophodno je da imate Live ID, registrovani nalog za Microsoft Live servise koje inače koristite za Live Mail ili Live Messenger. Prijavljivanje sa vašim Live ID nalogom je neophodno da biste uopšte mogli da vidite sadržaj strane www.microsoft.com/sr-latn/rs na kojoj možete da se prijavite za testiranje Windowsa 7 na srpskom jeziku. Ukoliko je ovaj uslov ispunjen, za prijavljivanje je potrebno samo da pošaljete svoje ime i prezime i e-mail adresu na koju će vam stići dalja uputstva.

Google