Странице

VESTI DANA

четвртак, 15. мај 2008.

Banka energije


Ma koliko da ste napunili baterije svog prenosivog uređaja, osećaj da će baš u odsudnom trenutku ostati bez „goriva” uvek je prisutan. Kako biste ovu brigu udarili na veselje, zadenite za pojas Prestigio Power Bank 501 i uživajte. Rezerva struje u litijum-jonskoj bateriji koja je unutar ovog nepotrebno lepo dizajniranog uređaja daće vam dodatne sate za rad vašeg prenosnika. U deklaraciji piše da će notebook da vas služi dodatnih 4 sata, portabl DVD plejer 7 sati, kamera 14 sati, PDA uređaj 16 sati, a mobilni telefon – čitavih 70 sati u razgovoru.

Uređaj Prestigio Power Bank 501 je eksterna baterija sa 8 adaptera za sve pobrojane i mnoge druge vrste uređaja. Tu je i USB port specijalno namenjen za napajanje uređaja koji mogu tako da se pune. Karakteristike baterije, gledano inženjerskim očima, izgledaju impresivno. Kapacitet baterije od 10.000 mAh / 5V je više od klasičnih baterija koje stižu uz laptopove, a koji su u pobrojanoj listi najveći potrošači. Širok opseg izlaznih naponskih nivoa (5, 6, 7,5, 9, 12, 14, 16 odnosno 19 V), kao i detaljno uputstvo sa listom preporuka za razne modele, daje dobru sigurnost korisnicima da će sve povezati kako treba. Prilikom testiranja upravo na najvećem potrošaču, eksterna baterija pokazala se sasvim pouzdanom i potpuno opravdala ono što piše u deklaraciji. Napon je bio stabilan do ceđenja najsitnijih elektrončića struje iz ove baterije.

Iako na prvi pogled malo preskup (cene nešto niže od 130 evra), ukoliko se često zavlačite ispod stolova i tražite štekere po salama i kafićima za svoje prenosne uređaje, Power Bank 501 je kao stvoren za vas.

Coral Computers

Нема коментара:

Google