Странице

VESTI DANA

субота, 13. септембар 2008.

Facebook ima novi dizajn


Bez obzira iz kog dela sveta dolaze, preko 100 miliona Facebook korisnika se u proteklu sredu oprostilo sa starim izgledom ovog društvenog mrežnog sajta i upoznalo sa novom konačnom verzijom izgleda ovog globalnog fenomena. Da se sprema prelazak na novi izgled ovog servisa znalo se još od ranije. Iz kompanije Facebook navode da su ubeđeni da će se korisnicima svideti novi izgled koji će ovaj servis doneti i da nemaju nikakve sumnje da će korisnici što pre želeti da počnu da ga koriste. Iz ove kompanije navode da će samo nedelju dana nakon prvog predstavljanja novog izgleda svi korisnici moći da pređu na njega.

1 коментар:

Анониман је рекао...

Facebook i MySpace zabranjeni za činovnike Vlade Srbije

Pojedini beogradski mediji objavili su da je zaposlenima u Ministarstvu rada i socijalne politike Republike Srbije zabranjeno da za vreme radnog vremena koriste popularnu društvenu mrežu Facebook i Internet portal MySpace.

Prema navodima iz tih medija odeljenje za informatiku Ministarstva onemogućilo je zaposlenima pristup Web lokacijama koje nisu u vezi sa nadležnostima ministarstva.

Predstavnici vladine kancelarije za saradnju sa medijima pak, tvrde da ne postoji zabrana o poseti pojedinim lokacijama na Webu, već da se u praksi dešava da povećani Internet saobraćaj na računarima državnih organa ugrozi kapacitet mreže i protok informacija, tako da se povremeno ograničava preuzimanje materijala sa pojedinih lokacija.

Google