Странице

VESTI DANA

уторак, 30. септембар 2008.

Nova verzija F-Secure

Zaštita za kućne korisnike

Nova verzija F-Secure Internet Security paketa uskoro stiže na tržište Srbije.

Kako je većina napada sa interneta na bezbednost i integritet podataka motivisana finansijskim razlozima, predstavnici organizovanog kriminala svakodnevno nalaze nove, napredne tehnike kojima pokušavaju da svoje štetne i nezakonite aktivnosti sakriju od očiju softvera za zaštitu podataka.

Da bi odgovorila na sve kompleksnije pretnje, kompanija F-Secure kreirala je proizvod F-Secure Internet Security 2009 koji sadrži novu, unapređenu verziju F-Secure DeepGuard tehnologije koja obezbeđuje gotovo momentalnu identifikaciju zlonamernog softvera, a korisnika štiti od bilo koje novonastale pretnje za svega 60 sekundi od njenog ukazivanja bilo gde na Mreži, što je rešenje koje za sada ne poseduje niti jedna druga antivirusna kompanija.

Kada se nova potencijalna pretnja pojavi, prvi kompjuter umrežen u splet F-Secure data centara koji na nju naiđe - ma gde da se na planeti nalazi - momentalno će o tome izvestiti automatizovanu F-Secure laboratoriju. Laboratorija je u stanju da kreira lek za novonastalu pretnju u roku od 60 sekundi od njenog ukazivanja, nakon čega će on biti na raspolaganju za distribuciju na svim računarima sa F-secure DeepGuard 2.0 tehnologijom.

Osim nove verzije tehnologije za proaktivnu zaštitu računara, novi F-Secure Internet Security 2009 je još lakši za instalaciju, brže se podiže tokom dizanja operativnog sistema, a vreme skeniranja i čišćenja fajlova je značajno skraćeno. Kao i do sada, nudi vrhunsku zaštitu od špijunskih programa, hakerskih upada, neželjene pošte i pokušaja phishing prevara, kao i zaštitu dece i tinejdžera od štetnih sadržaja na Internetu.

Na tržištu Srbije, F-Secure Internet Security 2009 biće prisutan od sredine oktobra, sa preporučenom maloprodajnom cenom od 58 EUR za zaštitu do 3 računara istovremeno, odnosno od 18 EUR za OEM disk, namenjenog plasmanu uz nove računare. Potpuno funkcionalna probna verzija ovog programa može se preuzeti sa ove adrese, a više informacija o programu možete naći ako kliknete ovde.

Нема коментара:

Google