Странице

VESTI DANA

недеља, 22. март 2009.

Program F_email za nezaposlene žene

Prijavljivanje za drugu generaciju polaznica Ciscovog programa F_email traje do subote 21. marta. Projekat F_email je prilika za promenu struke nezaposlenih žena, ali i za praktično proširenje znanja studentkinja tehničkih fakulteta.

Program F_email u organizaciji Ciscove mrežne akademije i Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu pratiće 16 nezaposlenih žena, među kojima su devojke na početku karijere, ali i žena koje žele da promene profesionalnu orijentaciju. Od polaznica se ne očekuje prethodno iskustvo u radu u oblasti informacionih tehnologija, ali je obavezno osnovno poznavanje rada na računaru. Kandidatkinje će proći i test iz stručnog engleskog jezika, saopštila je kompanija Cisco.

Program čine dva dela:

- Soft Skills trening koji obuhvata veštine kao što su poslovna komunikacija, pisanje biografije, priprema za razgovor za posao, Web marketing i druge.

- IT trening u obliku četvorosemestralnog CCNA (Cisco Certified Network Associate) Exploration kursa, kroz koji će polaznice biti u prilici da steknu teorijsko i praktično znanje potrebno za dizajn, konfiguraciju i održavanje računarskih mreža. Uz mogućnost sticanja svetski priznatih CCNA sertifikata, učesnice programa će se direktno uključiti u svet IT stručnjaka i povećati svoje šanse da se zaposle.

Kursevi će se održavati na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, od 6. aprila do 23. decembra, ponedeljkom i četvrtkom od 8 do 14 časova. Letnja pauza je planirana od 26. juna do 31. avgusta 2009. godine.

Prijavljivanje za program obuke nezaposlenih žena je na ovoj adresi.

Нема коментара:

Google