Странице

VESTI DANA

понедељак, 11. август 2008.

Otvoren Olimpijski kafić na Adi Ciganliji

Kompanija Telenor se uključila u praćenje 29. Letnjih olimpijskih igara koje se od 8. do 24. avgusta održavaju u Pekingu, tako što je na beogradskoj Adi Ciganliji otvorila Olimpijski kafić.

Telenorov kafić se nalazi u okviru postojećeg kafića Seks i grad, a posetioci će od 7. avgusta moći da prate prenose sa olimpijskih borilišta i uživaju u zabavnom sadržaju.

Olimpijski kafić ima 320 mesta za sedenje, a u njemu su instalirana dva ekrana od po 15 m2. Osim gledanja prenosa sa Igara, posetioci kafića će moći da se slikaju u maketama koje predstavljaju tela poznatih sportista, besplatno koriste Telenorov brzi Internet ili u slučaju potrebe dopune bateriju mobilnog telefona. Takođe, neke od prenosa uživo će komentarisati specijalni gosti Telenora.

Za vreme trajanja Olimpijade posetiocima Ade su na raspolaganju tereni za košarku i odbojku na pesku, na kojima će se vikendima održavati takmičenja otvorena za sve zainteresovane. Navijači naših olimpijskih sekcija mogu u kafiću da snime navijačku fotografiju ili video materijal i sa svojim radovima konkurišu za najbolji navijački sadržaj na Web lokaciji "Srbija navija" (www.srbijanavija.com).

Olimpijski kafić će biti zastupljen i u TV programu Radio televizije Srbije. U okviru redovne emisije o Olimpijskim igrama biće emitovani kratki prilozi zabavnog karaktera iz Olimpijskog kafića, koji će pomoći gledaocima u Srbiji da bolje upoznaju kulturu Kine.

Olimpijski kafić na Adi Ciganliji biće otvoren do 24. avgusta.

Нема коментара:

Google