Странице

VESTI DANA

субота, 16. фебруар 2008.

Eunet pokrenuo akciju "Preporučite EUnetADSL prijateljima"


Domaći davalac Internet usluga, kompanija EUnet pokrenula je promotivnu akciju pod naslovom ''Preporučite EUnetADSL prijateljima'', namenjenu korisnicima koji žele da sebi obezbede besplatno korišćenje Interneta.

Da bi neko mogao besplatno da koristi Internet, potrebno je da najmanje jednom prijatelju ili poznaniku preporuči da postane korisnik EUnetove usluge ADSL. Primera radi, ukoliko se na nečiju preporuku tri nova korisnika prijave za korišćenje ADSL-a, njihov prijatelj će tri meseca moći besplatno da koristi Internet. Za 12 novih korisnika, EUnet daje besplatno korišćenje Interneta u narednih godinu dana.

Nova Eunetova akcija nije vremenski ograničena. Ipak, korisnici koji se do kraja ovog meseca prijave za EUnet ADSL, dobiće kao dodatni poklon pravo na besplatnu registraciju lične Web adrese, sa nastavkom in.rs, odnosno Internet domen koji je isključivo namenjen fizičkim licima.

Da bi se u lakše evidentirali učesnici u akciji, potrebno je da korisnici koji preporučuju svoje prijatelje unesu njihove lične podatke u formular koji se nalazi na adresi www.eunet.yu/preporucite_eunetadsl.

Oni koji trenutno nemaju pristup Internetu, više informacija o novoj EUnetovoj akciji mogu dobiti u informativnom centru kompanije, pozivom na broj 0800 300 400. Poziv je besplatan, a može se pozvati u toku svih 24 sata dnevno.

Нема коментара:

Google