Странице

VESTI DANA

среда, 06. фебруар 2008.

Naučni časopis


„Nature” je jedan od najpoznatijih naučnih časopisa u svetu, zvezda izdavačke kuće Nature Publishing Group. Oficijelni sajt ovog nedeljnika jedan je od najpopularnijih iz tog polja, posećuje ga oko 12 miliona korisnika mesečno! Njegovi autori, urednici i čitaoci vrše interakciju preko imejlova, blogova, razmenu fajlova i soc-net komunikaciju. Preko sajta je takođe moguće stupiti u kontakt sa naučnim institucijama u zemlji i inostranstvu. Ukoliko vas zanimaju naučni rad, istraživanja i specifično obrazovanje, ovo je pravo mesto za vas.

Adresa: www.nature.com

2 коментара:

stefa је рекао...

Enciklopedija svetske istorije
Čuveni istoričar Peter Stearns sa još trideset istaknutih kolega iskombinovao je od stručnih radova, u koje su uložili više od deset godina rada, izvanrednu sveobuhvatnu hronologiju sa više od 20.000 podataka koji se odnose na istorijski period od praistorijskog doba do 2000. godine.


www.bartleby.com/67/

zorko је рекао...

Britanika


Autori enciklopedije Britanika postavili su i mrežnu enciklopediju, po uzoru na izvornik, s 28.000 članaka, ilustracija i mnogo toga drugog. S lokacije je omogućen pristup mrežnom rečniku Britanike i mrežnom dnevniku najčuvenije svetske enciklopedije.

concise.britannica.com/

Google