Странице

VESTI DANA

субота, 23. фебруар 2008.

Total Commander PowerPack

Total Commander može da bude još moćniji – nadogradite ga paketom dodatnih funkcija - Total Commander PowerPack.

Ovo izdanje Total Commandera, jednog od najboljih programa za upravljanje datotekama u Windowsu, prošireno je dodatnim funkcijama koje su delo brojnih zaljubljenika u ovu aplikaciju. Dodaci i poboljšanja za Total Commander se mogu naći na raznim Web lokacijama, ali njihova instalaciona procedura zahteva ručno smeštanje u direktorijum s programom, a često i unošenje novih parametara u inicijalizacionu datoteku.

PowerPack pruža izbor od 60 dodatnih funkcija. Total Commander je od nastanka preuzeo izgled i funkcije čuvenog Norton Commandera, s dva panela koji olakšavaju kopiranje direktorijuma i datoteka i mogućnošću dograđivanja programa i definisanja sopstvenih prečica. Među funkcijama koje se ređe viđaju u programima ove vrste su kalendar, DVD snimač, Web čitač, klijent za e-poštu, program za pokretanje virtuelnog diska i dr.

Korisnici Commandera znaju da pritisak na funkcijski taster F3 omogućuje pregled izabrane datoteke. U ovoj proširenoj verziji programa ta funkcija prikazuje i multimediju, tekstualne datoteke i ostale datoteke najrazličitijih formata.


http://www.softpedia.com/progDownload/Total-Commander-PowerPack-Download-21747.html

1 коментар:

Анониман је рекао...

Adobe poziva korisnike da isprobaju AIR


Adobe je početkom nedelje načinio dostupnim prvo kompletno izdanje svog Adobe Integrated Runtime (AIR) i obelodanio da već ima rane korisnike koji će koristiti tehnologiju za izradu kako poslovnih tako i korisničkih aplikacija. AIR 1.0 je dostupna kao besplatna i open source tehnologija. Kevin Lynch iz Adobe-ja navodi da je stotine hiljada programera preuzelo softverski razvojni alat (SDK) za AIR tokom procesa beta testiranja koji je započeo u junu. Neke od prvih aplikacija kreirane korišćenjem AIR-a će biti dostupne već početkom sledeće nedelje a Adobe planira da ove proizvode predstavi korisnicima koju će za tu svrhu upriličiti u San Francisco-u.

Google