Странице

VESTI DANA

уторак, 05. фебруар 2008.

New7wonders


Nakon izbora novih sedam svetskih čuda arhitekture, prešli smo na izbor novih svetskih čuda prirode. Ovoga puta, jedna od nominovanih prirodnih lepota je Đavolja varoš, kamena formacija na jugu Srbije, udaljena devedesetak kilometara od Niša. Doskora je do Đavolje varoši moglo da se stigne samo džipom pošto nije bilo puta, a o njoj su u planinarskim društvima pričane čudne priče. U svakom slučaju, imate mogućnost da do kraja ove godine glasate za svoja omiljena čuda prirode, a rezultati će biti poznati 2010. godine.

Adresa: www.new7wonders.com/nature/en/index

2 коментара:

zorko је рекао...

Anywhere FM

Internet radio-stanice postaju sve kvalitetnije i pristupačnije! AnywhereFM je jedna od takvih stanica – sve je lepo organizovano i izvedeno u Flash standardu kojim je postignuto brzo pregledanje i preslušavanje muzike po žanrovima, kao i po plej-listama brojnih članova (član možete postati i vi). Na sajtu čiji se brojač nikada ne zaustavlja zasad ima desetak miliona pesama, a za većinu sigurno još niste čuli. Zamisao AnywhereFM radija jeste da se kod njih muzika samo preslušava, a da se kupuje online, ako želite.

Adresa: www.anywhere.fm/player

zorko је рекао...

Daytipper


Evo jednog finog virtuelnog savetodavca. Sajt radi po principu pitanja i odgovora, oslanjajući se na pretpostavku da svako od nas ima skrivene talente, odnosno da je ekspert u nekoj oblasti. Ako imate neki dobar savet ili uputstvo koje želite da podelite sa drugima a da pri tom i zaradite, predlažemo da se učlanite na ovaj sajt. Osnovan je 2005. godine, sa idejom da omogući korisnicima Interneta da međusobno dele informacije, savete i ideje. I de im sjajno, pa smo rešili da ih predstavimo, zašto da ne?


Adresa: www.daytipper.com

Google