Странице

VESTI DANA

субота, 09. фебруар 2008.

Samsung 245TMonitor ima besprekornu sliku.Iako je kontrast odličnih 1000 : 1, postoji i opcija dinamičkog kontrasta, ali bez uobičajenog preterivanja – povećanje je na "samo" 1500 : 1, jer ciljna korisnička grupa verovatno ne bi ni prihvatila više. Osim profesionalaca, SyncMaster 245T će privući i entuzijaste koji se ne mire s kompromisima.

4 коментара:

pera је рекао...

BenQ E900WA LCD monitor

Kompanija BenQ je predstavila E900WA LCD monitor dužine dijagonale 19’’ koji karakterišu kompanijine SenseEye i Photo tehnologije. Zajedno ove dve tehnologije nude različite prethodno podešene režime koji obezbeđuju instant podešavanja za različite scenarije korišćenja kao što su Standard, Dynamics, Movie i Photo. E900WA LCD monitor je opremljen ugrađenim zvučnikom koji je smešten ispod ekrana monitora. Prema tvrdnji kompanije monitor karakteriše vreme odziva od 5ms, radi spečavanja zamućivanja slike u brzim akcionim scenama. Monitor je poseduje Energy star sertifikat koji ukazuje da je energetski štedljiv i da nije opasan za okolinu.

Анониман је рекао...

LG Art serija monitora


Kompanija LG je predstavila novu „Art“ seriju LCD monitora. Kao što sam naziv serije ukazuje ovi monitori su namenjeni pre svega profesionalcima koji se bave dizajnom. U okviru serije su trenutno dostupna dva modela 17’’ L1760TR i 19’’ L1960TR. Iako je fokus na dizajnu, performanse serije su takođe dobre – 5000:1 Digital Fine Contrast, kao i vreme odziva od 2ms. Ugao vidljivosti koji uključuje ova serija monitora je 160/160 stepeni kako po visini tako i po širini uz rezoluciju 1280x1024. Cena modela dužine dijagonale 17’’ je oko €200 dok model dijagonale 19’’ €215. Serija je osvojila prestižnu Red Dot Design nagradu.

pera је рекао...

ViewSonic VA1926w


Monitor osnovne kategorije sa odličnom slikom i vrlo kvalitetnom izradom. Iako nudi ono najosnovnije, VA1926w ima DVI konektor što ga izdvaja iz gomile sličnih modela. Vrlo verovatno predstavlja best buy monitor u svojoj klasi.

Ovaj monitor kompanije ViewSonic je osnovni model, koji za razliku od većine takvih modela ima i DVI konektor. U pitanju je 19" model Wide formata slike koji koristi najčešću TN matricu. Po onome što smo videli, ovaj monitor će biti dobar za rad, ali i za igranje i multimediju. Iako jedan od najjeftinijih ViewSonic modela, VA1926w ima šta da ponudi tržištu.

Анониман је рекао...

Toshiba Satellite L40-17T

Odličan laptop za manje zahtevne korisnike. Kvalitetne je izrade, a performanse su takve da omogućuju nešto bolju autonomiju od proseka. Ako se ne igrate, a rad se svodi na Office aplikacije i slično, ovo je model za vas.

Toshiba osim onih high-end skupih modela koje kupuju oni koji žele maksimalne performanse ne pitajući koliko to košta, ima i modele koji su dostupniji običnim smrtnicima, to jest onima sa malo plićim džepom. Činjenica je da ne treba svakom snažna grafička kartica niti najnoviji procesor, to jest da većina ljudi laptop koristi za rad u ne tako zahtevnim programima. Satellite L40-17T je upravo za to i namenjen.

Google